dinsdag 29 september 2009

uitnodiging


op donderdag 15 oktober openen Loes en ik nogmaals een gezamenlijke expositie met als onderwerp onze nog net niet volledig uit de hand gelopen liefhebberijen, hoedjes en polaroidspul getiteld "Kopstukken en Plaatwerken" ik weet dat het een onmogelijke dag is op een nog onmogelijker tijdstip, maar het is een ( educatieve ) expositie op een school voor voortgezet onderwijs. Mocht er iemand komen, hetzij op de opening of misschien op een andere dag (openingsuren wederom tijdens schooluren ) geef me een seintje en ik probeer mee te gaan of b.v. van de ferry op te halen.

zondag 27 september 2009

Lieve vrienden

Het beeldessay 'Subway Isolation' is geselecteered voor een competitie van Viewbook, Blurb & GUP fotomagazine. Ook in de running 'Volkscafes' van Jimmy Kets. Jullie voelden mij in de aanspreking al komen: willen jullie hier voor mij stemmen? Niet dat dit zo 'n invloed zal uitoefenen, maar ik wil toch 'bij de mensen' staan. Bedankt voor de appreciatie.

Luc

PS Stemmen kan nog tot eind september.

vrijdag 25 september 2009

woord & beeld 158

San Francisco, USA 2008.

donderdag 24 september 2009

goedgezienvandegrond


voor wie er mocht aan twijfelen, goedgezien vliegt nog steeds!
enne pascale... een uitstap naar de metropole zie ik ongelooflijk zitten

reanimatie

Ik weet niet of er nog veel animo is, maar ik wil wel een suggestie doen: we zouden - zouden! - bijvoorbeeld eens een uitstapje naar Antwerpen kunnen plannen. Daar zijn op dit ogenblik minstens twee activiteiten gaande die onder onze noemer 'woord & beeld' wel een plaatsje kunnen krijgen. Te weten: tentoonstelling 'Dolen' van Michiel Hendryckx tot 10 januari in het Fotomuseum en tentoonstelling 'Dooreman naar de letter' tot 3 januari in het Letterenhuis.
Doet iemand een suggestie voor een datum (ergens in een weekend)?

dinsdag 1 september 2009

woord & beeld 157

Le Lonzac (F) - 090809