vrijdag 16 september 2011

gelekt en gestrekt

Alhoewel wij reeds helemaal gewassen waren, schoon ondergoed aangetrokken hadden en onze tandjes hadden gepoetst zijn wij onverhoopt moeten thuisblijven.

Om niet telkens een nieuw initiatief te moeten starten stel ik voor om samen te komen elke 15e van de maand. Zo is dit meestal een andere dag in de week. Volgende maand een zaterdag, de maand erop een dinsdag enz... zonder verdere afspraak we zien wel wie komt en wie niet; the more the merrier.

Ik had gedacht om er volgende keer een Pecha Kucha Night van te maken. http://nl.wikipedia.org/wiki/Pecha_Kucha. 20 beelden voorzien van 20 seconden life gesproken woord per beeld.

Eens zo'n Pecha Kucha meegemaakt in Oostende - Freestate. Een mooi concept om kernachtig een presentatie te doen 20 x 20" = 6 min 40". Niet meer en ook niet minder. Je brengt 20 digitale beelden mee. Ik doe technisch de rest.

Ik studeer er ondertussen ook eentje in.

3 opmerkingen:

LUC RABAEY zei

Goeie ideeën. Ok voor PK, ok voor de 15de. Hoewel. Ik stel voor om niet in het weekend bijeen te komen. Indien 15de op zat. of zon. nemen we de maandag?

Anoniem zei

Lap het begint al, zonet op m' n agenda gezien dat Pascal de 15e zijn half eeuw feest viert. (dag van de duisternis trouwens) Beter de maandag dan zoals Luc voorstelt als eerste afwijking reeds.

Piet de Wolff zei

Tja, voor de Bruggelingen onder ons ( ! ) is het misschien eenvoudig... maar om nu zaterdag 15 naar Brugge te komen en 's maandags weer is me te veel, bovendien werk ik de maandagavond tot 20.00 uur. Het voorgestelde Pecha_Kucha ( Pesje koesja of Pegga Kugga ?? ) lijkt me aangenaam. Ik wist ook niet dat de vorige bijeenkomst niet was doorgegaan, ik keek dan ook uit naar de verslaggeving en de uitkomst van de voorstellen over planning en invulling.