donderdag 8 januari 2009

Volgende bijeenkomst


Voor mij zal het ook wel lukken.

Iedereen een productief jaar toegewenst,want HOP! we zitten al een eind in 2009!!

2 opmerkingen:

paul zei

ik zie hier een gedurfde compositie met een impact van immense rust tot gevolg
in de kleuren en schijnbare leegte (er werken mensen tussen de hoppe) herken ik de bruingele aarde en de blauwe lucht van californië (zie recente foto luc)
het roadmovie gevoel (de uitgestrektheid)van een amerikaanse desert vervangen door de landelijkheid van poperinge en watou
mooi!

mag ik in de marge van deze prent de uitwerking van hoppe op vrouwenborsten wetenschappelijk toelichten:

Hoppe en de ontwikkeling van de buste.

Anekdotisch bewijs van de oestrogenische werking van hoppe was de aanzet voor het onderzoek

In de jaren 70 gedaan door Feneslau, (Feneslau 1973).

Feneslau dacht dat de hoppe verantwoordelijk waren voor de oestrogeen toename. Gezuiverde essentiële olie werd getest. ( alpha and beta bitter en organic solvent extracts. Zijn onderzoek beweerde dat er geen oestrogeen werking was door inname van Hoppe 11

Recent onderzoek echter heeft aangetoond dat er wel degelijk een sterke oestrogeen activiteit kan worden waargenomen dankzij de werking van hoppe. Dit toont aan hoe belangrijk het is welke hoppe soort gebruikt wordt. En welke methode wordt toegepast om de ingrediënten te isoleren.

De recentelijk uitgevoerde studie van S.R.Milligan in de School of Biomedical Sciences, Kings College en van de vrije universiteit te Gent, Farmaceutische faculteit, gebruik makende van de gevoelige en specifieke in vitro biotoets geïdentificeerde werking. Van phytoestrogen in hoppe , 8-isoprenylnaringenin, heeft aangetoond dat deze een grotere activiteit heeft dan eender welke plantaardige oestrogeen. 12

Er werd aangetoond dat 8-isoprenylnaringenin zich bind met de vrouwelijke oestrogeen oestradiol, De tekortkoming bij de ontwikkeling van de vrouwelijke borst, in geëvolueerde landen. Tengevolge de samenstelling van het moderne voedsel. Kan hierdoor aangevuld worden.

Er is aangetoond dat de buste, bij de vrouw, in de ontwikkelde landen veel gelijkenis vertoond met de ontwikkeling van de buste bij vrouwen die honger lijden.

Het bio-feedback mechanisme zal enkel de aanmaak van oestradiol activeren indien er vraag naar is. (tijdens zwangerschap en puberteit). Dit maakt dat wanneer er geen oestrogeen in de voeding is. De ontwikkeling van de buste zich enkel zal activeren tijdens zwangerschap en puberteit.

Het is gekend dat ons lichaam zeer efficiënt omgaat met energie. Dat maakt dat er geen enkel proces opgestart wordt indien niet nodig. Daarom kunnen wij enkel groei van de buste waarnemen tijdens de eerder genoemde levensfase.

De Estrogen receptor werking varieert sterk in werking bij elke vrouw. Kleine borsten hebben is geen ziekte. Maar kan wel aanleiding zijn tot een minder zelfbeeld. Of zware teleurstelling. Vele vrouwen riskeren daarom ook een medische ingreep ter vergroting van de buste.

Anekdotisch bewijs toont aan dat Hoppe deze ingreep kan voorkomen en de noodzakelijke voedingsstoffen ter vergroting van de Buste kan aanleveren.

Wij accentueren nogmaals dat de noodzakelijke oestrogeen 8 isoprenylnaringenin niet per definitie in alle hoppe soorten of varianten te vinden is.

( krijg ik dan nu die eervolle vermelding als schrijver van de langste en tevens gefundeerde commentaar op 'goedgezien')

jan fryns zei

Paul,

De Vlaamse Far-Westhoek lag er rond Nieuwjaar te blaken en te kraken onder de winterzon.Vandaar de felle belichting in het Watou National Park.Fijn dat je de twee Abele-indians,aan het werk tusssen de staken van een collectieve reuzetipee ook hebt opgemerkt.
Maar als fototrekker zie ik mezelf als Eddy Wally tegenover de Marlboro-cowboy in de Steets.
Ik moet maar eens wat meer oestrogene hoppedranken tot mij nemen.
Dank voor je positieve commmentaar.

Jan F.