zondag 8 maart 2009

12 maart

Een voorstel voor de vergadering van komende donderdag in galerie Pinsart om half acht. Zouden we ons niet in eerste instantie beperken tot het beurtelings presenteren van onze inbreng en de eventuele commentaren of toelichtingen bewaren tot na de hele voorstelling van de keten of eventueel zelfs tot een volgende gelegenheid? Op die manier blijft de aandacht gefocust op de 'connecties' tussen de verschillende onderdelen (de associaties, de verbanden)
en natuurlijk ook op de onderdelen zelf. De aandacht zou anders misschien te veel worden opgeslorpt door de commentaren. Bijkomend voordeel zou ook zijn dat we de hele keten op één avond kunnen afwerken.

Piet, het adres is Genthof 21 - je vindt het wel via Google Maps. Hou er echter wel rekening mee dat parkeren misschien niet evident is. Te voet van de rand buiten de omwalling, waar je je vehikel kosteloos kunt achterlaten, tot in de Genthof genaamde straat kost je hooguit een kwartier, en dat zal zeker niet veel meer zijn dan je aan het zoeken in de eenrichtingsstraten naar een parkeerplaats én naar je bestemming zult besteden.

Ikzelf zal mijn uiterste best doen om op tijd te zijn. In het slechtste geval ben ik er pas tegen half negen, begin maar zonder mij.

1 opmerking:

LUC RABAEY zei

Omdat ik mag aannemen dat je niet veel tijd in reserve hebt om van de ring naar 't Genthof te stappen - toch een dikke km -, temeer daar er in de buurt toch wel mogelijkheden zijn, mn langs de Lange rei in het gedeelte vanaf het brugje ter hoogte van de Snaggaardstraat(aan je linkerkant) en het Genthof. Je rijdt de binnenstad in via de Dampoort; uitkijken voor parkeerplaats na ongeveer 800 m. Inderdaad, bekijken op Google maps.