vrijdag 6 juni 2008

Het Gestuurde Toeval (2)

From the series 'Ages of Consolation/Tijden van Troost' @ SANT 2008.

Zoals jullie hebben kunnen vaststellen heb ik een poging gedaan om een aantal mensen met elkaar in contact te brengen en nieuwsgierig te maken voor Goed Gezien -zie jullie maildoos-. Ik reken op jullie voor de opvang volgende woensdag. Misschien is het een goed idee dat jullie voor volgende woensdag ook enkele mensen uitnodigen. Ik weet het, jullie hebben al pogingen gedaan i.f.v. van bijeenkomsten op woensdag, maar misschien moeten we dit dan toch even opnieuw bekijken, 'Goed Bekijken' dus! Graag een reactie.

Beste vrienden
Beste Sarah, Sabine, Patricia, Rein, Femke, Frauke, Pascal, Joost, Johan, Damien, Chris, Piet, Johan, Paul, Jo en Johan.

We nodigen je graag uit op de vernissage van de kunstententoonstelling SANT in de Garemijnzaal op de Markt te Brugge op woensdag 11 juni om 19:30. Sant is een tweejaarlijkse expo, georganiseerd door de dienst Cultuur van de stad Brugge.
Eén reden voor de uitnodiging is dat mijn fotoserie 'Ages of Consolation/Tijden van Troost' werd geselecteerd.
We nodigen je tegelijk ook uit voor een mogelijks interessante ontmoeting met mensen die wat hebben met 'Woord en Beeld' en misschien wel interesse hebben om deel te nemen aan 'Goed Gezien', wat staat voor een eenvoudig maar boeiend socio-cultureel project - dat in november 2007 werd opgestart -, met een maandelijkse bijeenkomst.
Wil je nu al meer weten over het mysterie 'Goed Gezien', dan kun je mailen of bellen (050/680591 - 0484/972479). Of je kan je komst ook aankondigen.

Tot volgende woensdag. Hopelijk. Graag.

Luc Rabaey,
en ook een beetje namens Sarah Desplenter, Paul Willaert, Pascal Cornet en Piet de Wolff, initiatiefnemers van 'Goed Gezien'.

2 opmerkingen:

pascal zei

Ik zal er zijn, Luc. En het is inderdaad misschien een goede gelegenheid om mensen aan te spreken. Zou het geen goed idee zijn om alvast een gepolykopieerd documentje bij de hand te houden waarop heel summier staat aangegeven wat 'Goed Gezien' is, eventueel met vermelding van het blogadres (en onze aparte blogadressen) en een uitnodiging op de volgende activiteit(en)?

LUC RABAEY zei

Oke, Pascal. De mensen die we hebben uitgenodigd zullen we moeten te woord staan over 'Goed Gezien'. Als we tijdens de vernissage 'de uitbreiding' als prioriteit zien dan kunnen we best vooral gesprekken aanknopen. Ik stel mijn genodigden voor meer info over Goed Gezien zonodig aan jullie voor. Dat zij een kaartje ter herinnering mee naar huis kunnen nemen met beknopte info is uiteraard meegenomen. Wil jij iets maken?